‹‹ povratak

Lokva Rogoznica

  • Lokva Rogoznica
  • Lokva Rogoznica
  • Lokva Rogoznica

Lokva Rogoznica je malo mjesto 9 kilometara udaljeno od grada Omiša i nalazi se uz jadransku magistralu prema Makarskoj. Pitomo mjesto s obiteljskim kućama za miran odmor smjestilo se točno na pola puta izmeðu Makarske i Splita pa Vam zaželite li se turističke vreve valja prijeći samo 28 km u jednom ili drugom smjeru i već ćete se naći u središtu svih dogaðanja.

Plaže u Lokvi Rogoznici i okolici su šljunčane, a mjestimice ima i pjeskovitih plaža kojima se osobito vesele najmlaði. Osim čistog mora i lijepih kupališta, predio Lokve Rogoznice obrastao je borovom šumom pa se u uvalama s plažama uvijek može naći hladovine. Ovo malo mjesto ima sve mogućnosti za pravi obiteljski odmor, a u blizini privatnih apartmana i obiteljskih kuća nalaze se pošta, trgovina i restoran. U Lokvi Rogoznici nalaze se pored apartmana i soba za iznamljivanje nalazi i nekoliko prekrasnih kampova.

Od manifestacija u Lokvi Rogoznici najpoznatije su "Ribarske Večeri" koje se odvijaju u kolovozu svake godine uz mnoštvo zabave i razonode. Zbog blizine Makarske i Omiša, posjetitalji mogu uživati u brojnim aktivnim sportovima, posjetiti brojna okolna izletišta i upoznati kulturno i povijesno naslijeđe ovog prekrasnog kraja. Za one željne zabave, blizina Omiša i Makarske garantira odličan provod u nekom od brojnih noćnih klubova i barova.

PIŠITE NAM

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka: